Distribuidors de Fibra i mòbil

A Informàtica Llagostera som distribuidors autoritzats d’internet i telefonia. T’assessorem i et donem l’opció que més s’adapta al que busques o necessites. El nostre equip destaca en donar una informació clara, veraç i concreta del producte que t’oferim, amb els pros i els contres, tot sobre la taula abans de contractar res.

Les principals operadores del país t’oferereixen una àmplia cobertura pel que fa a Adsl, Fibra i Telefonia mòbil. Per tan pots escollir entre les diferents tarifes i packs convergents.

Operadores disponibles contracte Adamo, Pepephone, Parlem, Digimobil, Masmovil, Movistar, Lowi, Simyo, Vodafone i Finetwork

Operadores disponibles amb prepagament Digimobil, Llamaya, Lebara, Movistar, Vodafone i Simyo

· Només Internet al teu domicili:

Si només necessites la Fibra pots contractar-la amb Adamo, Finetwork i Simyo. Des de 20,90 €uros al mes tens la Fibra a 100Mb més econòmica. I si vols navegar més ràpid per internet i les teves xarxes socials per 30€ tens la Fibra a 1000Mb.

· Només necessites mòbil:

Informàtica Llagostera t’ofereix linies mòbils a partir de 1 €uro al mes fins a la ilimitada TOTAL per 25€uros. Ja no es excusa per disposar de conexió a la tablet, una smart TV i compartir wifi amb qui tu vulguis.

. Altres serveis:

Duplicat al moment de la teva targeta SIM

En cas de prepagament recàrrega al moment del saldo i activació del bo d’internet.

Alta al moment de les SIM de prepagament. Són perfectes en cas d’emergència

. Dubtes habituals

Puc mantenir els mateixos numeros que tinc actualment?

Si, es realitza la portabilitat de les linies a la nova operadora i per tan no les perdeu. Per aixó es tan important no donar de baixa cap servei amb l’operadora sortint ja que llavors si es poden perdre les numeracions.

Puc contractar ara la Fibra i mes tard incloure les linies mòbils?

Si, si l’operadora te opció de contractar la fibra solta després pots afegir les linies mòbils i s’adequarán a la tarifa que es doni en aquell moment.

Vosaltres hem doneu de baixa de l’operadora sortint?

No. El client es el que ha de donar-se de baixa dels serveis que puguin quedar activats en el moment del canvi. Trucar i informar-se del que queda activat i que et donin tota la informació per evitar possibles penalitzacions.

Alguna operadora assumeix la meva penalització?

No. Hi ha algunes operadores que poden asumir una part una vegada ja l’ha pagat el client. Consulta’ns les bases abans de fer cap contracte.

Perderé els contactes del mòbil?

Abans de treure la SIM anterior aconsellem activar la copia de seguretat al núvol de Google amb els contactes i fer una sincronització per tal de no perdre’n cap.

Som a Llagostera peró ens pots contractar des de Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Platja d’Aro, Cassà de la Selva, Caldes de Malavella, Vidreres, Maçanet de la Selva.

I si tens segona residència consulta’ns quina cobertura et podem oferir sense permanència!

Informàtica Llagostera els teus Distribuidors de Fibra i mòbil.

Si et queda algun dubte contacta amb nosaltres i el resoldrem sense cap compromis.

Error: Formulario de contacto no encontrado.