APLICACIÓ (APP) SENIOR

APLICACIÓ (APP) SENIOR

16 de febrero de 2022 Sin categoría 0

El teu pare o avi o tiet et demana un mòbil inteligent peró li costa utilitzar-lo?

Des del confinament a crescut la necessitat de poder comunicar-nos a través del mòbil mitjantçant videotrucades o whatsapp. Les persones que fins el moment no en tenien necessitat han fet un salt al buit per poder tenir contacte amb familiars peró l’escull tecnològic es el mes complicat per alguns. La destressa amb les pantalles tàctils i les multiples funcionalitats fan que a vegades el mòbil es bloquegi, es pari o fins i tot alguns fan un formateig de fàbrica.

A Informàtica Llagostera en som concients i us volem presentar una aplicació que per funcionalitat, agilitat i pràctica es 100% recomanable. Nosaltres la hem testejat i als clients que els hi hem instal.lat estan ben contents.

L’aplicació es diu Bald Phone Launcher, reemplaça la interfaç d’Android per una més gran visualment, més intuitita, més àgil i mes fàcil d’utilitzar.

PUNTS FORTS

  • Te 3 nivells accessibilitat
  • Per persones grans
  • Per persones amb discapacitat motriu o visual.
  • Recordatori medicació
  • Botó emergencies (SOS)
  • Aplicació gratuita i sense anuncis

VISUALITZACIÓ

Pagina principal de l'aplicació Baldphone
Així veurás la pantalla principal

Per accedir a qualsevol funció al prèmer no s’activa al moment, has de mantenir pressionat i el retard es el que marca el nivell d’accessibilitat. Al mantenir presionat l’icone sents una vibració que indica que en aquell moment s’obre l’aplicació escollida

US HEM FET UN PETIT VIDEO

Com podeu observar s’ha de mantenir un minim de temps clicat l’icone, a part davant de tocs accidentals veureu com no s’activa ni s’entra enlloc.

SI ESTEU INTERESSATS NO DUBTEU EN CONTACTAR AMB NOSALTRES:

TELÈFON i WHATS: 972 830 770

MAIL: info@informaticallagostera.com

BOTIGA: Carrer Àngel Guimerà 28 de Llagostera