TIP 2: Baixa o sense cobertura de xarxa mòbil

TIP 2: Baixa o sense cobertura de xarxa mòbil

23 de agosto de 2023 Sin categoría 0

D’uns mesos cap aquí s’ha detectat una disminució de la cobertura de mòbil amb les diferents operadores del mercat. Segons ens informen, es possible degut a la migració a la cobertura 5G ja que s’están actualitzat i «remenant» les antenes que donen la cobertura de xarxa mòbil.

Us deixem una petita configuració/informació que pot ser del vostre interés i no está de més probar-ho.

Al menu del teu telefon Android o IOS:

Selecciona les següents indicacions: Configuració / Xarxes i internet/Xarxa mobil /Xarxa

Aqui es on tenim la opció de dir-li al nostre terminal que no es connecti automaticament, sinó que esculleixes tu manualment a quina xarxa vols que es connecti. Ja sigui perque saps que i tens mes bona cobertura o perque automàticament no tens prou cobertura de mòbil.

Passos en foto del exemple amb la operadora Adamo:

Treurem la selecció automàtica
Acceptem que ens desconnecti
Xarxes disponibles
Escollim

Com veiem en aquest exemple ens dona 3 xarxes a triar, en les fotos d’exemple el telefon esta amb Adamo. Podem escollir qualsevol de les 3 i probar, al moment de seleccionar i acceptar en uns segons ja ens apareix la cobertura escollida.

Si ens surt «prohibida» no la podem seleccionar.

I si amb aquesta configuració segueixes sense bona cobertura, vine a informar-te les les cobertures que et podem oferir amb les diferents Operadores que distribuïm.

Posa-ho a proba i ens expliques que tal!

Si vols més informació, som al centre de Llagostera i ens pots contactar al telefon 972 830 770 i al correu info@informaticallagostera.com